3 березня 2019 року у дошкільному навчальному закладі № 6 «Світлячок» відбувся семінар-практикум для музичних керівників дошкільних навчальних закладів міста Ватутіного. Тема семінару-практикуму «Музично-театралізований зорепад».

На семінарі вихователь – методист Новаковська А.І. презентувала нетрадиційні техніки та прийоми, які використовуються у музичному вихованні дошкільників, активізувала і розширила знання педагогів щодо використання інноваційних педагогічних технологій під час музичного заняття. Провела тренінг з педагогами – здоров’язбережувальні та особистісно-орієнтовані техніки «Павучок», «Квіточка».

Діти старшої групи «Бджілка» презентували казку «Коза-дереза» (на новий лад) з пріоритетом музично-креативних завдань. Музичний керівник Андросенко Л.В. показала учасникам семінару майстер-клас «Чарівні тарілочки» у театралізованій діяльності, надала методичні рекомендації, які допоможуть педагогам зорієнтуватися у способах упровадження конкретної технології в освітній процес. А музичні керівники показали свої «родзинки» інноваційних методів і прийомів у музичній діяльності.

На семінарі був творчий пошук шляхів формування теоретичних знань, практичних вмінь і навичок використання інноваційних методів і прийомів у музичній діяльності. Творча атмосфера семінару сприяла формуванню методичної культури педагог та стимулюванню креативності у роботі.

Від Admin