Фізкультурні свята дуже подобаються малюкам, адже це весела музика, гарне оформлення майданчика, різноманітні змагання, ігри, загадкові гості та ще й несподівані призи. Такі свята впливають на загальний фізичний розвиток дітей, допомагають формувати бажання бути сильними, спритними, витривалими, займатися спортом. Спільна діяльність, долання труднощів зміцнюють дитячий колектив, пробуджують почуття відповідальності.

06.06.2018  в дитсадку №11 «Теремок»  були проведені спортивно –  масові заходи « Веселі старти» присвячені  Міжнародному дню захисту дітей.

Вранці діток зустрічав святково прикрашений двір закладу. Після сніданку розпочалося святкове дійство.

З дітьми середнього дошкільного віку було проведено спортивне свято «У пошуках скарбів»,  на якому відбулися змагання команд «Акулята» і «Дельфінята». З веселими жартами, речівками команди відправилися в подорож за «скарбами» на острів де мешкає пірат «Чорний Вус» (вихователь Кохан Н.М.). Він дозволив мандрівникам  шукати «скарби» за умови, що вони покажуть свою силу, спритність та уміння змагатися. Веселі спортивні ігри, естафети та розваги були до вподоби всім учасникам свята.

З дітьми молодшого дошкільного віку та різновікової групи проведена спортивна розвага « Подорожуємо морем». Діти гралися у веселі рухливі ігри, виконували фізичні вправи.

Найменші вихованці теж були учасниками дійства. Їх чекала  сюжетна  розвага «В гості до ведмедика Плюша».

Швидко промайнув день, а наші вихованці чекають нових веселих та цікавих вражень від літа.

Від Admin