8 жовтня 2018 року на базі відділу освіти Ватутінської міської ради відбулося засідання круглого столу «Атестаційний період: маршрут справ». Заняття пройшло у формі презентації, яке підготувала методист з питань кадрової роботи методичного кабінету Валентина Бойко.

Участь у ньому взяли керівники навчальних закладів міста та їх заступники, завідувач методичного кабінету, начальник відділу освіти.

Процедура атестації педагогічних працівників триває ледь не увесь навчальний рік. Нелегко всі процеси тримати в голові – що й коли підготувати, виконати… Тому метою засідання було розкласти все по поличках, створити  маршрут справ атестаційного процесу в датах.

Учасники круглого столу отримали пам’ятки для педагогічних працівників та ілюстровані нагадайки, які стануть помічниками під час атестації.

Наприкінці круглого столу проведено гру «Атестація: відповіді «так» чи «ні» на наболілі запитання» (з використанням сигнальних карток), завдяки якій учасники отримали відповіді про різні найгарячіші випадки атестаційного життя та тестування на знання вимог Типового положення про атестацію педагогічних працівників.

Завершилося засідання колажем віршів про атестаційний процес з погляду педагога, ЗДНВР, керівника та кадровика, який підняв настрій всім присутнім.

Презентація Атестаційний період: Маршрут справ

Від Admin