День 4

Тема «Давайте відкривати Україну разом!» “Let’s Open Ukraine Together!”

День розпочався по традиції табору з ранкової зарядки, але сьогодні кожен учень виступав у ролі тренера і пропонував всім виконати його улюблену і найбільш ефективну (на його думку) фізичну вправу. Звичайно, інструкції і розрахунок проводились на англійській мові.

  

Мовленнєва розминка було проведена у формі гри “The Shoe Game”, що дало змогу вчителям організувати учнів на тренування діалогічного та монологічного мовлення і дізнатися більше один про одного.

Гра «Чарівний капелюх» допомогла учням дізнатися цікаві невідомі їм факти про свою Батьківщину, адже вони мали змогу на свій смак вибрати і почитати захоплюючу інформацію про 7 див України. Виявляється у нас на Україні є острів Джарильхач, Дністерський каньйон, Розове озеро і навіть величезна пустеля Олежківські піски. За допомогою вправи «Карусель» кожен учасник поділилися своєю інформацією з друзями по команді.

А який же відпочинок без пісень і танців? То ж всіх ласкаво запросили на нашу дискотеку. Заняття в мовному таборі добігло  кінця. До зустрічі! See you tomorrow!

Від Admin