Гордістю Ватутінської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 ім. М.Ф. Ватутіна  Ватутінської міської ради Черкаської області є її вихованці, які стають переможцями міських, обласних, Всеукраїнських олімпіад та конкурсів.

В період з 25 по 30 березня у м. Кам’янці-Подільському Хмельницької області відбувся ІV етап ХХХVІ  Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання (окремо з технічних та обслуговуючих видів праці).

У ньому взяли участь 83 учні (19 хлопців і 17 дівчат 9-х класів та 22 хлопці і 25 дівчат 11-х класів) – всього 25 команд із усіх областей України.

Команда Черкаської області  складалася із 3 осіб та виборола 8 місце в загальному рейтингу.

Представляла Черкащину Пересунько Софія, учениця 9 класу Ватутінської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 ім. М.Ф. Ватутіна Ватутінської міської ради Черкаської області, яка у нелегкій боротьбі завоювала Диплом ІІ ступеня.

Творчі проекти учасники олімпіади виготовляли відповідно до завдань:

  • За чотири години спекти капкейки, оформити та презентувати.

  • За п’ять годин пошити подушечку для домашнього улюбленця (завдання діти отримали на передодні).

  • Скласти тестові завдання.

Директор Ватутінської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 ім. М.Ф. Ватутіна    Глобін Юрій Миколайович, педагогічний та учнівський колективи привітали переможницю Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання  на загальношкільній лінійці.

Бажаємо Софії та її вчителю трудового навчання  Успаленко Олені Олександрівні не зупинятися на досягнутому, ставити перед собою високі цілі та досягати нових  вершин.

Ви всі великі молодці!  А ми неймовірно щасливі, що маємо змогу працювати з такими талановитими українцями, та дуже пишаємося Вами!

Бажаємо усім успіхів на подальших конкурсах та олімпіадах!

Методист методичного кабінету

Лєдок Л.В.

 

 

 

 

 

 

 

 

Від Admin