Обдарована й талановита молодь — це той потенціал, який визначає шляхи розвитку науки, духовної культури, техніки, економіки, підвищує конкурентоспроможність нашої держави.

Від природи діти допитливі й сповнені бажання вчитися. У кожної дитини є здібності й таланти, але для того, щоб вони могли розвинутись, необхідне розумне керівництво та співпраця з боку відділу освіти, позашкільного навчального закладу, шкіл, родини тощо.

Цікавими були проведені семінари гуртків авіамоделювання (керівник: Шехурдін І.А.; тема: виготовлення технологічної деталі ) та моделювання іграшок та сувенірів (керівник: Горова О.В.; тема: лялька – мотанка, як оберіг та талісман).



Педагоги продемонстрували тісну співпрацю з вихованцями, високий фаховий та методичний рівень педагогічної майстерності, результативні показники знань та вмінь гуртківців.

Обдаровані діти — майбутній цвіт нації, її інтелектуальна еліта, гордість і честь України, її світовий авторитет. І наше завдання полягає в тому, щоб дбайливо ростити нові таланти, починаючи з їх найменших літ і спрямувати їх потенціал на розбудову незалежної української держави.

Від Admin