З метою розвитку творчих здібностей у дітей і підлітків, популяризації спорту, здорового способу життя в області, ознайомлення громадськості із повітряними зміями. як видом спорту та сучасними напрямками його розвитку в світовій культурі, стимулювання творчого та інтелектуального розвитку дітей і юнацтва, організації змістовного дозвілля, залучення учнівської молоді до спортивного та фізичного розвитку особистості в оточуючому світі, 09 – 10 квітня 2017 року на базі Комунального закладу «Черкаський обласний центр науково – технічної творчості учнівської молоді Черкаської обласної ради» відбулися відкриті обласні змагання учнівської молоді з повітряних зміїв.

Для участі у змаганнях Ватутінська міська станція юних техніків представила команду із п’яти осіб, керівник гуртка повітряних зміїв: Шехурдін Ігор Анатолійович.

Вихованці продемонстрували високий рівень підготовки та здобули перемоги:

  1. Кириченко Вадим – І місце у класі моделей «Змій – потяг»;
  2. Кукушкін Микола – ІІ місце у класі моделей «Коробчастий змій»;
  3. Снітко Владислав – ІІ місце у класі моделей «Міні – змій»;
  4. Холошвій Владислав – ІІІ місце у класі моделей «Експериментальний змій»;
  5. Зажирєлов Богдан – диплом за активну участь у обласних змаганнях з повітряних зміїв.

Також команда Ватутінської міської станції юних техніків посіла командне ІІ місце в області у відкритих обласних змаганнях з повітряних зміїв.

Всі переможці нагороджені дипломами КЗ «Черкаський обласний центр науково – технічної творчості учнівської молоді» та медалями.

Від Admin