30 серпня 2021 року  відбулася щорічна серпнева конференція педагогічних працівників, присвячена 30-річчю незалежності України, за участю  Заборовця О.А., міського голови Ватутінської територіальної громади, Ляпун З.М.,  першого заступника міського голови,  Воронюка С.О., начальника відділу освіти, головних спеціалістів відділу освіти, працівників Центру професійного розвитку педагогічних працівників, керівників закладів освіти та педагогічних колективів на тему:  «Очікування та перспективи  освітнього процесу у 2021 – 2022  навчальному році».

 

 

 

У роботі конференції прозвучали актуальні питання щодо організації  освітнього процесу в закладі загальної середньої освіти в умовах поширення коронавірусної  хвороби COVID – 19  у 2021 – 2022 навчальному році, щодо організації харчування  у 2021 – 2022 навчальному році відповідно до Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення  і відпочинку, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 24.03.2021 №305.  Про напрямки діяльності  та завдання  Центру професійного розвитку педагогічних працівників розповіла директор Центру  О.О. Шарова. Директори Ватутінської станції юних техніків та дитячо – юнацької школи звітували про творчі та спортивні здобутки  своїх вихованців за  2020 – 2021 навчальний рік.  Голова профспілки  освіти Звенигородського району М.О.Бойко у своєму виступі приділила значну увагу захисту соціально – економічних, духовних прав і інтересів працівників освіти .

Конференція пройшла у піднесеному настрої. Учасники конференції отримали настанови і поради щодо роботи закладів у новому навчальному році.

Від Admin