Щороку, в перший літній день, ми відзначаємо радісне свято – День захисту дітей. Це свято вважається одним з найстаріших міжнародних свят. Вперше його відзначили в 1950 році. В Україні День захисту дітей святкується з 1998 року.

    Це не тільки галасливі і веселі святкування дітвори, але й нагадування суспільству про необхідність дотримання і пошани прав дитини, як необхідної умови для формування гуманного і благополучного суспільства. З цієї нагоди 1 червня 2017 в місті проведено фестиваль дитячої творчості «Країна Зірок» для дітей дошкільного віку в міському палаці культури.

       У фестивалі взяли участь дитячі колективи дошкільних навчальних закладів міста: №6 «Світлячок», №7 «Сонечко», №8 «Зірочка», №11 «Теремок».

     Під час фестивалю діти продемонстрували свої таланти в піснях та таночках. Маленькі артисти – це яскраві зірочки, які прикрашають наше життя, роблячи його цікавим і змістовним.

    Розпочалося свято дзвінкою пісенькою про наш рідний край – нашу Україну. Продовжили концерт яскраві квіти, що з’явилися на сцені – це таночок «Діти – квіти України» .

    Цікавими та змістовними були таночки «Патріотичний», «Веселка бажань», «Щаслива планета», «А в небі сонце світить», якими діти показали  свою любов до України.

    У дивовижний політ вирушили глядачі разом з «Маленькими  стюардесами», а веселі котики , таночком «Забава» підняли настрій глядачам.

    Фіналом фестивалю прозвучала пісня «Щастя і добра».

   Тож хай будуть всі діти щасливі і мир на планеті завжди,

   Й Земля наша  буде красива, й ніколи не буде біди.

   Бажаємо нашим маленьким Ватутінцям міцного здоров’я, добра, радості, щасливого дитинства, розуміння з боку батьків та сяючих посмішок!

        В кінці заходу учасники фестивалю отримали Солодкі подарунки.

Від Admin