Шановні колеги!

Від щирого серця вітаю з Днем Державного Прапора та 30-ю річницею Незалежності України.

24 серпня 1991 року відбулося відновлення державної незалежності України, що увінчало тривалий шлях нашого народу до самостійності.

День Незалежності в серцях українців став новою точкою відліку, дав почуття самоствердження, відчуття волі та суверенності.

Символом нашої незалежної Батьківщини є Державний прапор, -втілення національної єдності, честі та гідності. Під його знаменом багато поколінь українців йшло до проголошення самостійної України. Це прапор миролюбства. Його ми маємо берегти і шанувати як найвищу національну святиню.

День Державного прапора  та  день Незалежності України – це не просто дати.  Це пам’ять про цілі покоління наших предків, що творили націю і боролися за державність. Це дні, коли на карті світу з’явилася незалежна держава Україна із своїми державними символами. Гаслом цьогорічного святкування є вислів: “Ти у мене єдина”. І дійсно, для нас українців наша держава є єдиною, і ми повинні пишатися тим, що ми українці.

Бажаю від щирого серця всім щастя, добра, достатку, миру, щедрої долі, сил і міцного здоров’я, наснаги в усіх справах і нехай мрія про краще майбутнє окриляє нас на нові звершення в ім’я незалежної Батьківщини!

Зі святом вас! Слава Україні!

 

З повагою начальник відділу освіти Сергій ВОРОНЮК

Від Admin