Семінар по наступності між дошкільною та початковою ланками навчання «Соціалізація і розвиток емоційних навичок – шлях до благополуччя і успіху дитини у майбутньому».

                                       

На початку грудня 2018 року на базі Ватутінської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №1 був проведений педагогічний семінар – батл по наступності між вихователями дитячого закладу №8 «Зірочка» та вчителями початкових класів спеціалізованої школи №1 на актуальну тему сьогодення: «Соціалізація і розвиток емоційних навичок – шлях до благополуччя і успіху дитини у майбутньому».

На семінарі були присутні: завідувач методичним кабінетом відділу освіти Жовновата Н.Я., методист відділу освіти з питань початкового навчання Клопотенко Н.Г., методист відділу освіти з питань дошкільної освіти Калиушко Л.В., завідувач ДНЗ №8 Натальченко Н.М., заступник директора з навчально-виховної роботи спеціалізованої школи №1 Дудник С.Р., вихователі закладів дошкільної освіти та вчителі початкових класів  міста.

Під час заходу переглянуто презентації, відеоролики від вихователів садочка та вчителів початкових класів школи . Всі присутні отримали не тільки задоволення від спілкування, а й взяли для себе багато корисного, цікавого і повчального для подальшого втілення в  роботу вихователя та вчителя Нової української школи.

Саме такі зустрічі сприяють наступності  дошкільної та початкової освітою і стають успішними кроками  адаптації дитини в соціумі і в подальшому їхньому житті.

                                          

Від Admin