Відповідно до наказу Управління освіти і науки Черкаської обласної державної адміністрації від 18.10.2018 № 209 «Про визначення зон проведення І туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2019» 13 листопада 2018 року на базі Звенигородської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №3 Звенигородської районної ради відбувся І етап Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року – 2019», номінація «Географія».

Учасниками Конкурсу були педагогічні працівники міста Ватутіне, Звенигородського та Тальнівського районів. В рамках зонального етапу були проведені конкурсні випробування:

  • Тестування в режимі он-лайн з педагогіки, психології та фахової майстерності;
  • Представлення відеорезюме учасника Конкурсу «Моя педагогічна ідея»;
  • Презентація проведення дослідження за обраними темами у 6 – 10 класах.

Колектив географів від м. Ватутіне представляла Добровольська Марина Миколаївна,  вчитель географії Ватутінської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №6 Ватутінської міської ради Черкаської області, спеціаліст І кваліфікаційної категорії.

 

За результатами проведених випробувань були визначені переможці та лауреати І етапу Конкурсу. Переможцем від зони став учитель географії вищої кваліфікаційної категорії, директор Стебненської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Звенигородської РДА Шаров Юрій Михайлович, який представлятиме район на рівні області.

Від Admin