Вже у перші тижні роботи Ватутінська міська станція юних техніків заявила про себе на обласному рівні, вкотре піднімаючи рейтинг творчої ватутінської молоді на високий щабель.

21-22 вересня в Черкасах вихованці Ватутінської СЮТ вперше взяли участь в обласних відкритих  змаганнях учнівської молоді з ракетомодельного спорту.

У класі моделей S6A Богдан Зажирєлов  зайняв друге особисте місце; Владислав Снітко — третє особисте місце (керівник гуртка з ракетомоделювання Олексій Дмитрович Жмайло). За результатами змагань наші вихованці здобули перше командне місце у класі моделей S6A.

Ігор Анатолійович Шехурдін, керівник гуртків з авіамоделювання та «Повітряні змії», за активну роботу в суддівській бригаді змагань нагороджений Грамотою Черкаського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді.

Участь у змаганнях стала можливою завдяки підтримці небайдужих людей, спонсорів — це В.І.Альо­шин, А.Д.Стад­ній­чук, О.Г.Ма­ляр та   О.С.Ма­ляр. Відчуваючи таку підтримку та стимул від вже отриманих призових місць є бажання, натхнення та перспектива і надалі брати участь в подібних змаганнях.

Вітаємо вихованців та керівників з черговими здобутками!

Від Admin