13 вересня у Ватутінській станції  юних техніків відбулася нарада керівників гуртків, на якій розглядалися актуальні питання сьогодення «Яким має бути сучасний заклад позашкільної освіти?».

На нараду запрошені працівники методичного кабінету: Жовновата Н.Я.. завідувач методичного кабінету та методист з  навчальної дисципліни та виховної роботи Лєдок Л.В.

Наскрізною лінією звучало питання компетентнісного підходу до роботи з учнівською молоддю. Сьогодні  змінюються традиційні види діяльності та, як наслідок, змінюється система освіти. Вона має відповідати вимогам сучасності й проблемам особистості.

Завідувачем методичного кабінету   проведено тренінг для керівників гуртків на тему: «Як без перешкод здійснити свої мрії?», метою якого була можливість поміркувати щодо своїх мрій, планів і сподівань.

В ході роботи учасники тренінгу озброїлись методикою проведення, яку в подальшій роботі будуть використовувати з вихованцями. Приємно відзначити, що «дерево сподівань» розквітло і маємо надію, що мрії здійсняться. Мрії і цілі – наша велика цінність, наше майбутнє.

 

                                                                            Методичний кабінет

                                                                            відділу освіти

Від Admin