Саме під такою назвою 23 лютого 2017 року в актовій залі школи відбувся патріотичний фестиваль-конкурс, що мав на меті спонукати учнів 5-9 класів замислитися над значенням слова «патріотизм», перевірити їхнє вміння виразно читати поезію про Україну, її співучу солов’їну мову, красу її неозорих полів, густих лісів і глибоких рік, широту душі її гостинних і щедрих на добро людей. Бо Вітчизна – це не хтось і десь, а кожен з нас – це теж Вітчизна. І любов до неї починається з маминої колискової, зі стежини до бабусиної білої хати, з червоної калини під вікном, з пісні, проспіваної душею, з поезії, прочитаної серцем.

17 учасників, виразне читання яких оцінювало журі у складі Крутя В. П. (директор школи), Шарової О. О. (методист Ватутінського відділу освіти), Архипенко Т. І. (заступник з навчально- виховної роботи), зуміли створити щиру й хвилюючу атмосферу.

Вокальний ансамбль «Маки» під керівництвом Коломієць І. І. зворушив до сліз учасників і гостей свята своїм проникливим співом. А ведуча конкурсу Бужанська Анастасія не тільки представляла учасників, а й допомагала присутнім поринути в магію слова й пісні.

Хоч усі учасники гідно презентували поезії про Україну, та переможцями стали:

Лук`яненко С. (5 кл.), Очкасова Я. (8 – А кл.), Алєксєєва К. (8 – А кл.) – I місце,
Марченко Д. (8 – А кл.), Гуля А. (9 кл.), Галущенко О. (9 кл.) – II місце,
Репецька У. (5 кл.),Радченко О. (8 – А кл.),Маняк Ю. (8 – А кл.) – III місце.

Від Admin

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *