28 серпня 2020 року  відбулася щорічна серпнева конференція педагогічних працівників за участю  Бурбела С.М. –  начальника відділу освіти, керівників закладів освіти, заступників  директорів шкіл з навчально – виховної роботи, методистів дошкільної та позашкільної  освіти закладів, працівників  відділу освіти і методичного кабінету на тему:  «Підсумки розвитку дошкільної, загальної середньої, позашкільної освіти  у 2019 – 2020 навчальному році, завдання на 2020 – 2021 навчальний рік».

У роботі круглого столу взяли участь  директор Ватутінського ліцею № 1, який проаналізував діяльність і досягнення  закладу в рамках реалізації проекту інноваційних шкіл Черкащини за минулий навчальний рік. Директори Ватутінської станції юних техніків та дитячо – юнацької школи звітували про творчі та спортивні здобутки  своїх вихованців та окреслили перспективи розвитку на 2020 – 2021 навчальний рік. Методист методичного кабінету відділу освіти Калиушко Л.В. ознайомила присутніх з вимогами до роботи закладів дошкільної освіти в умовах карантину. Завідувач методичного кабінету Шарова О.О. визначила чіткі вимоги до організації освітнього процесу  в закладах освіти. Директор Ватутінського ліцею №6 поділився з присутніми досвідом розбудови у закладі загальної середньої освіти системи якості освіти.

У заключному  слові начальник відділу освіти Ватутінської міської ради С.М.Бурбело підвів підсумки конференції  та  визначив головні  напрямки  роботи освіти міста на 2020- 2021 навчальний рік.

Від Admin