16 травня  2019 року  в  методичному кабінеті Ватутінської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 ім. М.Ф. Ватутіна  відбулась   звітно-виборча   конференція Ліги старшокласників міста Ватутіне.

У роботі конференції взяли участь Сергій Бурбело, начальник відділу освіти Ватутінської міської ради,  Лариса Лєдок, методист з виховної роботи методичного кабінету відділу освіти,  Тетяна Забой, заступник директора з виховної роботи ЗЗСО №1, Ольга Большакова, педагог-організатор ЗЗСО №1, Людмила Шарова, заступник директора з виховної роботи ЗЗСО №2, Олена Гончарук, педагог-організатор ЗЗСО №2, Людмила Бойко, заступник директора з виховної роботи ЗЗСО №5, Олена Весеньова, педагог-організатор ЗЗСО №5, Лілія Гревцова, заступник директора з виховної роботи ЗЗСО №6, Олена Бондаренко, педагог-організатор ЗЗСО №6, Анна Музиченко президент міської Ліги старшокласників та представники міської Ліги старшокласників.

З вітальним словом до старшокласників звернувся начальник відділу освіти Ватутінської міської ради,   Сергій Бурбело. Начальник оголосив подяку  команді Ліги старшокласників:  Анні Музиченко, Катерині Школьній, Марії Сільвашко, Катерині Алєксєєвій та Софії Хоман за активну громадянську позицію, сумлінну працю, високий професіоналізм та особистий внесок у розвиток лідерського руху, участь у міських та обласних заходах.

Майбутньому президенту Ліги  Сергій Михайлович побажав натхнення, плідної праці і підтримки належного рівня діяльності лідерів.
Лариса Лєдок, методист методичного кабінету відділу освіти з виховної роботи,  привітала всіх присутніх, доповіла присутнім про  проведену роботу, а також дала  оцінку діяльності Ліги. Ознайомила присутніх з  обласним сайтом Ліги старшокласників і оновленим інтернет – проектом «Ми – патріоти Черкащини». Розповіла про обласний проект «Проспект воїнів АТО» та інші  патріотичні міські заходи, акції та флешмоби, які були реалізовані протягом року  Лігою старшокласників.

Президент Ліги  старшокласників Анна Музиченко представила «Фотозвіт дяльності Ліги старшокласників» та доповіла про  проведену роботу протягом року.

Також, розповіла про участь у обласній звітно-виборчій конференції Ліги старшокласників, ознайомила  присутніх щодо участі лідерів Черкащини у Всеукраїнській раді старшокласників у грудні минулого року та Саміті проактивних «Б.У.М.», який відбувся у Міжнародному дитячому центрі «Артек» в травні 2018 року та запросила старшокласників до участі у цьогорічному Саміті, який відбудеться з 2 по 4 липня 2019 року.
Анна Музиченко,  поінформувала присутніх про діяльність Всеукраїнської ради та питання, які гостро стоять у нинішньому суспільстві. Зокрема, висвітлила питання булінгу в учнівському середовищі висловила вдячність  усім за участь в обласному флешмобі «Стоп боулінг».

Із звітом-презентацією про роботу учнівського самоврядування  закладів освіти перед присутніми виступили: Марія Сільвашко, учениця Ватутінської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №1, Анна Мельник учениця Ватутінської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 ім. М.Ф. Ватутіна, Катерина Алєксєєва, учениця Ватутінської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 5 та Анастасія Попович, учениця Ватутінської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 6.

Учасники конференції обговорили зміни  в Інтернет-проекті «Ми –патріоти Черкащини» та прийняли   План дій Ліги на 2019 рік.

Анна Музиченко,  у своєму виступі  «Відповідальне лідерство – шлях до успіху»,  розповіла присутнім про можливості лідерської діяльності для особистісного зростання. Поділилась власними надбаннями у цьому напрямку та ресурсами для своїх однолітків. Провела  панельну дискусію «Що таке лідерство?» та тренінг «Лідер – це ти!!!».

У ході тренінгу було обрано нового президента Ліги старшокласників.  Ним стала Катерина Алєксєєва, учениця Ватутінської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 5, заступником президента Ліги старшокласників обрали Анну Мельник, ученицю Ватутінської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 ім М.Ф. Ватутіна.

Тож вітаємо новообраного президента Ліги старшокласників Катерину Алєксєєву та її команду,  бажаємо успіхів, натхнення, наполегливості у роботі, нових цікавих та творчих  ініціатив.

Методист методичного кабінету
відділу освіти
Лєдок Л.В.

Від Admin