Щорічно в Україні проводиться Всеукраїнський фестиваль дружин юних пожежників з метою навчання дітей діяти в різних життєвих і надзвичайних ситуаціях, формування поваги до професії пожежника-рятувальника,  популяризації здорового способу життя.

21.03.2019 у місті  відбувся міський етап Всеукраїнського фестивалю ДЮП.

Керівництво фестивалем здійснювалося оргкомітетом у складі представників Звенигородського районного управління ДСНС та відділу освіти Вавтутінської міської ради.

 

У фестивалі взяли участь 4  дружини юних пожежників. Під час фестивалю проводились конкурси: «Візитка», «Домашнє завдання», «Рятувальна рекламаУ конкурсі  «Візитка»  учасники дружин ознайомили глядачів зі своїми творчими можливостями, з профілактичною роботою, яка проводилася протягом року в освітніх закладах.  «Домашнє завдання» проводилось у довільній формі під гаслом: «Завжди й усюди – безпеці бути!!!». У конкурсі «Рятувальна реклама» висвітлені  питання  пожежної та техногенної безпеки, пропагування  професії  пожежника-рятівника.

Журі враховувало такі якості як розкриття тем, оригінальність, артистизм,  влучний гумор, вокальну майстерність, хореографічну майстерність, операторську роботу, режисерську роботу тощо.

За загальною сумою балів команди посіли наступні місця:

        – І місце  –  команда «Екстрим» Ватутінської загальноосвітньої школи  І-ІІІ ступенів № 5;

      – ІІ місце  – команда «Легіон» Ватутінської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 ім. М.Ф.Ватутіна;

        – ІІІ місце  – команда «Спалах» Ватутінської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 6.

Переможцям були вручені солодкі подарунки.

Від Admin