Нашій «Зірочці»-40 років! За історичними мірками-це мить, за людськими-проміжок життя, досвід, а для нас, працівників дитсадка, -це ціле життя!

Пригадується холодна зима 1979 року, і ось саме 20 лютого вперше гостинно відкрилися двері садочка і, як годиться, прикріплено бірочку «Зірочка».

Завідувачем стала Коросташ Галина Рафаїлівна. Звісно, керівнику хотілося бачити свій заклад  найкращим у місті, тому за роботу взялася залюбки. Перш за все в садочку був створений домашній затишок, а на вулиці милували око багряні троянди та висаджені  тендітні білокорі красуні- берізки, які й сьогодні є ошатною прикрасою не тільки дитсадка, а й вулиці імені Євгена Іванченка.

Галина Рафаїлівна завжди дбала про затишок у садочку, для дитини і в ім’я дитини. До цього привчила і весь свій колектив.

За останні 10 років «Зірочка» змінилася до невпізнання. Новими  барвами засяяли групові кімнати, коли в них з’явилися сучасні модулі, зручні меблі, дитячі постілі з улюбленими мультиплікаційними героями, теплі килими, різнокольорові тюлі, дитячі шпалери, металопластикові вікна, веселкові кахлі в умивальних кімнатах. А коли за вікном королева – зима лютує морозами, дітки мають змогу мити ручки теплою водичкою, що подається із встановлених на кожній групі бойлерів.

Сьогодні в дитячому садку функціонують 6 груп, а це 130 вихованців, які щоранку поспішають в дивну країну дитинства, країну казкову під назвою «Зірочка». Усе, що ми робимо в дитсадку- ми робимо заради них, милих, добрих, розумних, веселих, галасливих дітей, заради того, щоб вони росли і розвивалися, мріяли стати справжніми «зірками». Чимало цікавого було за цей час. Приємно зауважити, що майже 1200 випускників вийшли зі стін садочка,  і вже сьогодні перші випускники в якості бабусь та дідусів приводять своїх онуків до «Зірочки», тому що люблять, поважають, а головне довіряють колективу закладу.

Досвідчені, креатині, ерудовані вихователі працюють в закладі. 5 осіб мають повну вищу освіту, 3- першу кваліфікаційну категорію, 2- другу кваліфікаційну категорію.

Дитячий садок-це батьки. Сьогодні  вони головні помічники, однодумці й партнери в нашій роботі, і ми їм за це дуже вдячні.

Дитячий садок-це співробітники, усі вони сповнені наснагою до праці, окрилені любов’ю до дітей та дорученої справи, які щодня намагаються створити для дітей живу казку.

Дитячий садок-це колектив людей, де вони проживають кожен своє життя: цікаве і, часом, досить непросте.

Дитячий садок- це сім’я, велика  і дружна.

 

                                                                                            С.М.Шульц

                                                            Вихователь- методист ДНЗ № 8 «Зірочка»

Від Admin