14 вересня 2017 року для спеціалістів психологічної служби міста був проведений мотузковий тренінг. Емоції, відчуття та загальні враження відверто відображені на фото 

    Чи досягне команда успіху? Це багато в чому залежить від того, наскільки люди, що належать до колективу хочуть і вміють спілкуватися і взаємодіяти один з одним. Як вони приймають і розділяють спільні цілі, довіряють і поважають себе і партнерів, готові брати відповідальність за свій внесок у вирішення спільних завдань, тобто від злагодженості взаємодії «гравців» в команді, від їх зіграності.

 

Недостатня увага до цих чинників є однією з основних  причин розвалу багатьох робочих команд чи колективів. Навіть успішна команда може виявитися в критичному стані, якщо постійно не піклується про своєчасне виявлення і усунення слабких місць в роботі, про розвиток і підвищення особистого і групового потенціалу своїх членів.

   

Мотузковий тренінг представляє собою серію тренінгових вправ, це програма самонавчання групи, в якій її учасники знаходять рішення, керуючись лише власним досвідом. Тут немає місця змаганням. Важливий успіх і отриманий досвід.

Від Admin