Звіт про роботу пришкільного літнього мовного табору

Ватутінської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №1

Ватутінської міської ради Черкаської області

 

   «Приходити разом – це початок; 

залишатися разом – це прогрес;

працювати разом – це успіх.

Під таким девізом 29 травня 2017 року на базі пришкільного оздоровчого табору «Веселий експрес» розпочав свою роботу мовний табір “BEES”(Bright Energetic Enthusiastic Students) Ватутінської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №1’ Ватутінської міської ради Черкаської області, який відвідують 43 учні 5-7 класів, які поділені на 4 загони, відповідно до вікової  категорії.

Роботу у таборі забезпечують вчителі англійської мови Бондаренко Н.О., Рева Л.Д., Церно О.В. та Науменко К.О.

Напрямком роботи мовних загонів є здоровий спосіб життя, а саме – здорове харчування.

Зазначений напрямок не лише сприятиме поглибленню знань про те, що таке здоров’я, але й пропагуватиме здоровий спосіб життя.

Для розвитку мовленнєвих навичок учнів пропонується низка різних за типами, часом та спрямованістю завдань. Навчання іноземній мові поєднується з процес пізнання та відпочинком.

Табір триватиме до 16 червня. Сподіваємося в кінці табірної зміни отримати позитивні відгуки як від дітей, так і від батьків, адже що наш навчальний заклад намагається створити умови для змістовного та цікавого дозвілля дітей, що дає їм можливість підвищити свій рівень володіння англійською мовою, розширити свої знання та добре відпочити.

Зважаючи на те, що такий шкільний проект є доступним для багатьох бажаючих, незалежно від рівня володіння мовою, сподіваємося долучити до відпочинку у мовному таборі більше дітей  та метою та створити відповідне мовне середовище і умови для заохочення учнів до вивчення англійської мови з допомогою волонтера-носія мови. 

 

Від Admin