Нарада щодо організації відпочинку в пришкільних таборах Ватутінської міської територіальної громади

  Цьогоріч для здобувачів освіти традиційно працюватимуть пришкільні літні табори на базі закладів загальної середньої освіти Ватутінської міської територіальної громади. Наразі керівники закладів освіти, директорами пришкільних таборів проводиться підготовча робота до літньої оздоровчої кампанії. Тому спеціалістами відділу освіти Ватутінської міської ради було проведено народу для директорів пришкільних таборі.

  Головний спеціаліст відділу освіти, Надія Кучеренко, зазначила, що відповідно до рішень виконавчого комітету Ватутінської міської ради від 22.04.2021 № 131 “Про роботу пришкільних таборів закладів загальної середньої освіти Ватутінської міської територіальної громади та профільного табору імені Семена Гризла” та від 27.05.2021 № 167 ” Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Ватутінської міської ради від 22.04.2021 № 131 “Про роботу пришкільних таборів закладів загальної середньої освіти Ватутінської міської територіальної громади та профільного табору імені Семена Гризла” пришкільні табори закладів освіти громади почнуть свою роботу з 09.06.2021 терміном 14 робочих днів. Вартість одного дня буде становити 34 гривні 50 копійок.

  Директорам таборів наголошено на розроблені та оформлені документації таборів відповідно до вимог чинного законодавства, такої як: акт приймання дитячого оздоровчого закладу, режим дня, перспективне меню на літній період та інше.

  Інна Кирилюк, головний спеціаліст відділу освіти, наголосила на організації та дотриманні протиепідемічних заходів у дитячих закладах відпочинку на період карантину у зв’язку із поширенням коронавірусної хвороби.

Від Admin