Щороку всеукраїнський кона»курс «Учитель року» відкриває нові імена талановитих педагогів.

У 2020/2021 навчальному році конкурс проводився у номінаціях «Математика», «Трудове навчання», «Українська мова та література», «Керівник закладу». У місті Ватутіне було утворено зону проведення І туру конкурсу у номінації «Математика», до якої приєднувалися місто Канів та Монастирищенський район.

Педагоги міста взяли участь у конкурсі в двох номінаціях «Трудове навчання» – Дмитренко Василь Федорович, учитель Комунального закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів «Ватутінський ліцей № 6 Ватутінської міської ради Черкаської області» та «Математика» – Мацко Ірина Ігорівна, учитель Комунального закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів «Ватутінський ліцей № 2 ім. М.Ф. Ватутіна Ватутінської міської ради Черкаської області».

За результатами конкурсних випробувань «Дистанційний урок», «Майстер клас» та «Контрольна робота» Мацко Ірина Ігорівна визнана переможцем першого туру та представлятиме заклади у І етапі ІІ туру конкурсу «Учитель року – 2021».

Вітаємо Ірину Ігорівну з перемогою та бажаємо творчої наснаги і майстерності на шляху до перемоги у наступних турах конкурсу

https://drive.google.com/file/d/1CBahFs-xp4wnNcuzF8OCgXM_nPpQ5DNz/view?usp=sharing (посилання на перегляд відео)

Від Admin