З метою популяризації активного і здорового способу життя, залучення учнівської молоді  до занять спортом та з нагоди Дня фізичної культури і спорту в період з 09.09  – 13.09.2019 у закладах загальної середньої освіти проведені фізкультурно-оздоровчі та спортивно-масові заходи Олімпійського тижня.

В рамках тижня проведено:

– загальношкільні тематичні лінійки «Ми – це здоровий спосіб життя»;

– конкурс малюнків «Спорт єднає світ», «Спорт – це сила, краса і здоров’я»;

– спортивні змагання та розваги «Спорт це життя», «Веселі розваги», «Веселі старти», «Спритні, сміливі, веселі»;

– родинне спортивне свято «Бути здоровим – висока мета, кожного, хто у садочку зростає»;

– свято «Олімпійці серед нас»;

– чемпіонат з футболу (4-9 класи);

– чемпіонат з баскетболу, волейболу, настільного тенісу;

– туристичні міні-змагання.

13 вересня на території міського стадіону «Шахтар» відбулося міське свято до Дня фізичної культури і спорту України.

Право підняти Державний Прапор України було надано Дубовому Іллі, тренеру-викладачу Ватутінської дитячо-юнацької спортивної школи та його вихованцю Меретукову Павлу, Чемпіону області  2019 року з боксу.

У святковому заході взяли участь представники міської влади, ветерани спорту, вихованці дитячо-юнацької спортивної школи, учні та вчителі фізичної культури закладів загальної середньої освіти міста, керівники та вихованці спортивних клубів міста, колектив танцювальної студії «DANCE PRO «STYLE», жителі та гості міста, для яких спорт став частиною життя.

З привітальним словом до учасників заходу звернувся міський голова Олександр Лисюк який зазначив, що спортсмени нашого міста вже відомі далеко за межами області та України. Ці успіхи – результат таланту і наполегливої праці спортсменів, великого внеску спортивної громадськості, тренерів, активістів спорту. Побажав усім міцного здоров’я, добра і щастя, великої наполегливості і наснаги, удачі та підкорення нових спортивних висот в ім’я процвітання України!

За вагомі досягнення в розвитку фізичної культури і спорту міста та з нагоди Дня фізичної культури і спорту грамотами виконавчого комітету Ватутінської міської ради були відзначені вчителі фізичної культури і спорту, юні спортсмени, вихованці дитячо-юнацької спортивної школи.

Цього року тренери та юні спортсмени Ватутінської дитячо-юнацької спортивної школи, приймали вітання та найкращі побажання переможних фінішів на спортивних аренах не лише з Днем фізичної культури і спорту, а й з 50-річним ювілеєм від дня заснування. Адже спортивна школа стала кузнею спортивних талантів, рекордів та спортивних традицій, а її вихованці прославляють наше місто своїми успіхами на турнірах обласного, всеукраїнського та міжнародного рівнів.

Подарунки і нагороди ювілярам вручили міський голова та начальник відділу освіти.

Родзинкою заходу була презентація елементів Олімпійського уроку та привітання загальноосвітніх навчальних закладів міста:

  • навчання з футболу (ЗЗСО №1);

  • навчання з волейболу (ЗЗСО №2);

  • навчання з баскетболу (ЗЗСО №5);

  • навчання з легкої атлетики (ЗЗСО №6).

Переможці та призери змагань нагороджені грамотами та солодкими подарунками.

Щиро дякуємо всім учасникам та педагогічним працівникам за активну участь в організації та проведенні спортивного свята.

 

Методист методичного кабінету

Лєдок Л.В.

Від Admin