СЕМІНАР-ПРАКТИКУМ ДЛЯ ВЧИТЕЛІВ ПОЧАТКОВИХ КЛАСІВ, ЯКІ ВИКЛАДАТИМУТЬ ФІЗИЧНУ КУЛЬТУРУ У ПЕРШОМУ КЛАСІ В 2020-2021 НАВЧАЛЬНОМУ РОЦІ

Учителі початкових класів закладів освіти м. Ватутіного та Катеринопільського району, а також закладів освіти об’єднаних територіальних громад, які раніше були у складі названих територіальних одиниць взяли участь у семінарі-практикумі для вчителів початкових класів, які викладатимуть фізичну культуру у першому класі у 2020-2021 навчальному році. Семінар-практикум відбувся на базі Ватутінського міського методичного кабінету та Ватутінської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2ім М.Ф. Ватутіна Ватутінської міської ради Черкаської області. Привітали учасників семінару С.М. Бурбело, начальник відділу освіти Ватутінської міської ради та завідувач методичного кабінету О.О. Шарова.

На семінарі обговорювалися питання  нормативно-правового та програмного забезпечення викладання фізкультурної освітньої галузі в початковій школі; концептуальні засади фізкультурної освітньої галузі в контексті Нової української школи;  зміст здоров’язбережувальної діяльності вчителя початкової школи.

Тренер-педагог Нової української школи Ярова В.Д., завідувач відділу фізичної культури, військово-патріотичного виховання та основ здоров’я комунального навчального закладу «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради» наголосила на особливостях рухової активності молодших школярів в контексті Нової української школи. Учасники опрацювали сучасні технології формування ключових компетентностей за програмою 1 класу з фізичної культури.

В роботі семінару взяли участь методисти методичного кабінету В.П. Божко та Н.Г. Клопотенко.

 

Від Admin