День знань – одне із найкращих свят навчального року – урочисте, хвилююче і відповідальне. Це свято об’єднує всю шкільну родину – від найменших, тих хто вперше іде до школи, до серйозних старшокласників,які стоять на порозі дорослого життя. Крім того, це свято учителів, викладачів, батьків, бабусь та дідусів, хто з хвилюванням та гордістю збиратиме та проводжатиме рідних чад до школи.

        2 вересня в усіх школах міста Ватутіне пролунав перший дзвоник, який розпочав новий 2019-2020 навчальний рік.

       Вже традиційно в перший день навчального року в школах міста проходять  святкові урочистості. На свято Першого дзвоника  завітали 173 першокласники та 99 одинадцятикласників. Всього за шкільні парти у місті сядуть понад   1688  учнів .

       Цей святковий день не обійшовся без подяк і нагород. Кращі із кращих були відзначені грамотами, а першокласники отримали подарунки.

      Класні керівники початкової школи провели перший урок на тему: «Перший раз у перший клас», «Сім’я – живильне джерело держави України», «Діти об’єднують країну», «З Україною в серці», «Добре тому жити, хто вміє дружити».

      Класні керівники середньої ланки провели уроки на теми: «Україна починається з тебе», «Ми-жителі однієї планети Земля», «Українці співтворці європейської культури»,  «Моя Україна».

      Для учнів старших класів було проведено уроки на тему: «Україна –це Європа», «Я вірю в мою Україну», « Шлях до самореалізації або як стати особистістю», «Екологія людської душі», «Особиста гідність».

       Від усієї душі хочеться побажати дітям успіхів у навчанні, щоб новий навчальний рік приносив тільки приємні враження!

Методист методичного кабінету

Лєдок Л.В.

    

 

Від Admin