28 вересня 2018 року у відділі освіти Ватутінської міської ради відбулася нарада, наскрізною лінією якої було вшанування пам’яті видатного педагога сучасності, вченого, громадського діяча Василя Олександровича Сухомлинського. У нараді взяли участь працівники відділу освіти, методичного кабінету та керівники навчальних закладів міста.

Начальник відділу освіти Сергій Бурбело презентував проект «Феномен В.Сухомлинського в контексті педагогіки ХХІ століття».

Завідувач методичного кабінету Наталія Жовновата зазначила, що Василь Олександрович Сухомлинський це великий педагог, мудрий учитель, чудова людина. В його палкому серці жила велика доброта і любов до всього  світу. Він не лише навчав дітей, а й прищеплював кожному з них найкращі людські якості, виховував у них доброту, чуйність, людяність, патріотизм, любов до батьків, до людей і до рідної землі.

Спадщину видатного педагога освітяни вивчають та використовують у своїй діяльності постійно. В листопаді місяці на засіданні методичної ради буде розглянуто питання «Василь Сухомлинський – палкий гуманіст і вартовий найпотаємніших куточків душі молодого покоління» та переглянуто презентацію «Про актуальність ідей Василя Сухомлинського в Новій українській школі».

Від Admin