30 серпня 2018 року у відділі освіти Ватутінської міської ради  відбулася щорічна серпнева конференція педагогічних працівників за участю

Дудник Т.І.- заступника міського голови, Бурбело С.М. –  начальника відділу освіти, Гаркавенко Н.А. – депутата  міської ради, голова постійної комісії міської  ради з питань освіти, культури, охорони здоров’я, соціального забезпечення і у справах молоді та спорту, Бойко М.А. – голови  райкому профспілки районного комітету працівників освіти і науки України, керівників закладів освіти, заступників  директорів шкіл з навчально – виховної роботи, методистів дошкільної та позашкільної  освіти закладів, працівників  відділу освіти і методичного кабінету на тему:  «Підсумки розвитку дошкільної, загальної середньої, позашкільної освіти  у 2017 – 2018 навчальному році, завдання на 2018 – 2019 навчальний рік».

У роботі круглого столу взяли участь  керівники закладів загальної середньої, дошкільної та позашкільної  освіти , які проаналізували діяльність закладів за минулий навчальний рік та окреслили перспективи розвитку на 2018 -2019 навчальний рік.

 У заключному  слові начальник відділу освіти Ватутінської міської ради С.М.Бурбело підвів підсумки конференції  та  визначив головні  напрямки  роботи освіти міста на 2018- 2019 навчальний рік.

Від Admin