Табір “Веселий експрес”

«Веселий експрес» – табір просто «Клас!» Чудово й радісно у нас!Дає нам сили і здоров’я, Прекрасний табір в нашій школі». Під таким девізом розпочалися  14 днів табірного життя у Ватутінській спеціалізованій школі І – ІІІ ступенів №1.

Табір «Веселий експрес» розпочав роботу  з 04 червня  2018 року,  в ньому відпочиває 117 дітей 1- 8 класів. В тому числі за рахунок міського бюджету – 22 дітей.

05 червня  відбувся святковий концерт з нагоди відкриття табірної зміни.

Кожен загін підготував номери художньої самодіяльності: пісні, танці, вірші. Вже традиційним стало виконання флешмобу «Україно, будьмо».

Веселий, піднесений настрій – головний показник вдало проведеного дня. Без перебільшення можна сказати що цей день був супер-вдалим.

Табір “Дружба”

4 червня на базі Ватутінської загально-освітньої школи І-ІІІ ступенів №2 ім. М.Ф.Ватутіна розпочав свою роботу пришкільний оздоровчий табір спортивно-туристичного спрямування “Дружба”, метою діяльності якого є реалізація права кожної дитини на повноцінний відпочинок та оздоровлення, забезпечення змістовного дозвілля, задоволення інтересів і духовних запитів відповідно індивідуальних потреб.

Табір налічує 9 загонів, 187 вихованців, 18 вихователів, 3 інструктори з фізичної культури і спорту, музичного керівника, медичну сестру, педагога-організатора та директора.

Перший день в таборі був організаційним. Вихователі та вихованці мали змогу краще познайомитися один з одним, оформити та прикрасити свої загони для подальшого відпочинку та роботи, а також приготуватися до загальношкільного відкриття табору.

5 червня відбулося урочисте відкриття табірної зміни. Всі загони на чолі з музичним керівником Інною Коломієць, педагогом-організатором Олена Гончарук та вихователями підготували святковий концерт. Табірці з великим задоволенням здавали рапорти, вигукували девіз табору, співали пісні, танцювали та підтримували один одного гучними оплесками. Директор табору Людмила Шарова побажала всім табірцям гарного настрою та відпочинку, а також обов’язково зміцнити  здоров’я, підтримувати зразковий порядок, танцювати, розважатися, співати – одним словом змістовно відпочивати!

Табори «Веселка» та «Імені  Семена Гризла»

Ось і настало довгоочікуване літо, але учням   не  хочеться покидати  стіни  рідної  школи. Тому вони з радістю щодня приходять в літні табори відпочинку «Веселка» та «Імені  Семена Гризла», які діють  на  базі загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №5.

6 червня відбулося урочисте відкриття табірної зміни 2018,  на  якому  були присутні почесні гості: заступник міського голови Таїсія Дудник, завідувач сектором у справах сім’ї, дітей, молоді та спорту Валентина Дроздова та представники відділу освіти.

Святкова  лінійка  розпочалася з підняття  Державного Прапора та виконання  Державного  Гімну  України. Загони таборів презентували  свої  назви, гасла  та  речівки. Після здачі рапортів командирами  загонів  директор  школи  Василь Круть  оголосив  табірну  зміну  відкритою.

Також на всіх присутніх чекав сюрприз: посилка  зі Львова з  Дипломами  та  подарунками  для  учнів-переможців  Міжнародного  математичного  конкурсу «Кенгуру».

Святкове дійство продовжили  своїм  показовим  виступом  вихованці  Черкаської обласної федерації  кіокусін  карате під керівництвом Віце-президента Всеукраїнської  федерації  кіокусін  карате  в  Черкаській  області Сергія Бабюка. А потім в актовій залі відбувся  концерт  за  участю представників  усіх  загонів.  Присутні  з великим задоволенням  слухали веселі  пісні  про  літо, дивилися  запальні народні  та сучасні  танці, а також  переглянули  жартівливу  сценку  зі  шкільного  життя, представлену  учнями  англомовного  загону.

Від Admin