23 червня  в місті відбувся урочистий випускний вечір. В доросле життя проводжали 81-го випускника з чотирьох шкіл міста.  У святі взяли участь міський голова Олександр Лисюк, його перший заступник Юрій Кубявка, керуючий справами виконкому Таїсія Стеценко, помічник народного депутата Валентина Ничипоренка Наталія Мясникович,  начальник відділу освіти Сергій Бурбело та працівники відділу освіти.

Привітав випускників міський голова Олександр Лисюк такими словами: «Сьогодні свято, яка є надзвичайним в житті кожної людини. Випускний вечір – це незабутній момент для кожного старшокласника. Це день, який дає початок новим сподіванням і прагненням. Це межа, яка розділяє доросле життя від безтурботного дитинства. Позаду залишилися одинадцять років кропіткої праці над оволодінням знаннями, пізнанням навколишнього світу, себе, своїх друзів. Вам творити нову епоху і ми віримо, що саме ви станете такими високоінтелектуальними людьми, які будуть спроможні розв’язувати складні державні питання в різних сферах життя. Від вашої активної життєвої позиції значною мірою залежить майбутнє країни.». Олександр Борисович побажав всім випускникам успіхів, впевненості у своїх силах, наснаги, терпіння, нових досягнень, і всього найкращого у подальшому житті .

З напутнім словом до випускників звернувся начальник відділу освіти, який побажав випускникам здійснення заповітних бажань, успіхів реалізації найамбітніших планів та вручив грамоти найактивнішим  випускникам.

А помічник народного депутата Наталія Мясникович крім того, що привітала випускників із важливою подією у їх житті, вручила подарунок єдиному в місті медалісту Іванову Владиславу, випускнику загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 ім. М.Ф.Ватутіна.

Цього дня на сцену піднімалися випускники, учасники театрального колективу «На біс!», яких привітала керівник колективу Юлія Красильник та вручила своїм вихованцям подарунки на згадку.

Найпалкіші вітання випускники отримали із уст батьків, які цього дня проводжали своїх дітей у доросле життя.  А вихованці дошкільних установ №11 «Теремок» та №8 «Зірочка» подарували випускникам яскраві танцювальні номери.

Свято завершилось прощальним вальсом, у виконанні випускників, та запуском повітряних кульок.

Від Admin